Nieuwe Wrangler JL

Catalogusprijs vanaf € 46.500
Gamma

Overzicht

Nieuwe Wrangler JL

Diesel - Benzine
Diesel:200 pk / 147kW Benzine: 272 Pk / 200kW
Diesel: 7.7 - 10.6(l/100Km), Benzine: 8.5 - 15.6 (l/100km)
3 - 5
Euro 6d TEMP
8-speed ATX 4WD

Details

Beschrijving voertuig

NIEUWE JEEP® WRANGLER

BORN TO BE WILD

Het stijlvolle en geraffineerde interieur gaat hand in hand met een iconisch design om een opvallende auto te creëren die geen enkele baan- of terreinuitdaging uit de weg gaat.

 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Exterieur

BLIJF TROUW AAN UZELF

De volledig nieuwe Jeep® Wrangler blijft trouw aan zijn erfgoed en combineert beproefde elementen met een opgewaardeerde stijl en materiaalkeuze om een toekomstbestendige auto af te leveren. De nieuwe lichten, waaronder optionele voor- en achterlichten, garanderen een opmerkelijke verlichting en een opvallende look.

 

KOETSWERK

 De volledig nieuwe Jeep® Wrangler ziet er misschien vertrouwd uit, maar kijk van dichterbij en u ziet overal upgrades en slimme verbeteringen. De Nieuwe Jeep® Wrangler blijft trouw aan zijn erfgoed, maar is in veel opzichten beter geworden. Hij behoudt de authentieke klassieke Wrangler-formule met een iconische vormgeving, ronde koplampen, de legendarische grille met zeven sleuven die geïnspireerd werd door de Jeep® CJ, vlakke wielkastverbreders, een dak en deuren die verwijderd kunnen worden, en een makkelijk neerklapbare voorruit.

 

KLAP NEER VOOR EXTRA PLEZIER

De volledig nieuwe Jeep® Wrangler maakt het dankzij de makkelijk neerklapbare voorruit nog eenvoudiger om te genieten van de vrijheid van rijden in de open lucht. Om de voorruit neer te klappen moeten veel minder bouten verwijderd worden dan bij vorige modellen. Een nieuwe sportbar in koetswerkkleur maakt deel uit van de permanente framestructuur van de voorruit. De hertekende steunen op de motorkap zijn voorzien van slim geïntegreerde ruitensproeiers voor een naadloze vormgeving.

 

OPEN AAN ALLE KANTEN

Hard Top, Soft Top, het dak eraf of de nieuwe Sky One-Touch™ Power Top. Met deuren of zonder deuren. De volledig nieuwe Jeep® Wrangler is gemaakt om makkelijk in de open lucht te rijden. De nieuwe Sunrider® Soft Top zonder ritsen is voorzien van een veerondersteuning om hem vlot naar boven en naar beneden te laten. De Freedom Top® Hard Top is 20% lichter dan de vorige hardtops. Een nieuw scharnierpensysteem met meerdere lengtes vereenvoudigt het verwijderen en plaatsen van de deuren.

 

VELGEN EN BANDEN

Robuuste, zwarte wielkastverbreders zijn standaard op de Sport en Rubicon, voor velgen en wielkasten die elk uitrustingsniveau naar een hoger niveau tillen. De wielkastverbreders van de Rubicon zijn extra hoog ingeplant en worden standaard gecombineerd met 32" M&S-offroadbanden. Strakke wielkastverbreders in koetswerkkleur zijn standaard op de Sahara.

 

ZETELS EN BEKLEDING

In de Sport- en Rubicon-uitvoeringen worden de zetels bekleed met Black-stof. Laatstgenoemde heeft daarnaast ook een Rubicon-logo op de rugleuning van de voorste zetels. De Jeep®Wrangler Sahara is standaard uitgerust met een exclusief interieur in Black-leer met het Sahara-logo op de rugleuningen vooraan en met verwarmde voorzetels.

 

INSTRUMENTEN

In de cabine zorgen ronde elementen en afgeronde oppervlakken voor een harmonieus en puur geheel. Het dashboard werd volledig hertekend met soepele, uitnodigende lijnen. Alle bedieningsknoppen op de centrale console zijn ergonomisch en binnen handbereik. Instrumenten in analoge uitvoering op het volledige dashboard zorgen voor een heel technische look. Daarnaast biedt de EVIC-boordcomputer heel wat extra informatie zoals de buitentemperatuur, de kompaskoers, het gemiddelde brandstofverbruik, de actieradius en de reistijd. Met het stuur met geïntegreerde bedieningsknoppen wordt het supereenvoudig om uw cruisecontrol, audiosysteem, handsfree uConnect Phone-systeem en satellietnavigatie (indien aanwezig) te beheren.

 

MAAK INDRUK WANNEER U ARRIVEERT

Hoogwaardige LED-koplampen zijn verkrijgbaar op de Sahara en Rubicon, en zorgen voor een resoluut opvallende look. Het pakket omvat ook LED-mistlampen, LED-achterlichten en LED-dagrijverlichting op de wielkasten.

 

ZORG ERVOOR DAT ZE ER GEEN GENOEG VAN KUNNEN KRIJGEN

De volledig nieuwe Jeep® Wrangler kan als optie uitgerust worden met hoogwaardige LED-achterlichten. De lichten leveren moderne prestaties maar behouden de stoere "opgeschroefde" look die al tientallen jaren de wagens van Jeep® typeert.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Interieur

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Baanbrekende technologieën en connectiviteit, innovatieve voorzieningen en meer gebruiksgemak zijn de voornaamste kenmerken van het nieuwe Jeep® Wrangler-design. Voeg daar nog hoogwaardigere materialen en nauwkeurige technische details aan toe en de Wrangler verwent zijn bestuurders met nog meer opbergruimte en comfort en een verbeterde zichtbaarheid en geluiddemping. De volledig nieuwe Wrangler put inspiratie uit de legendarische geschiedenis van het merk en gebruikt tevens de nieuwste technologieën en materialen om een onvergetelijk interieur te creëren. De verbeterde assemblage gaat hand in hand met robuuste details om een onvergetelijke rijervaring af te leveren.

 

AVONTUURLIJK INTERIEUR

Het interieur van de nieuwe Jeep® Wrangler is ontworpen om de meest avontuurlijke geesten te voorzien van hoogstaande kwaliteit, comfort, veiligheid en geavanceerde connectiviteit. Stap in en bereid u voor op een rijervaring die u nooit zult vergeten.

 

HET VOLLEDIG NIEUWE INTERIEUR

Stap in voor de rit van uw leven in een gloednieuw interieur met een volledig nieuwe sfeer. Een nieuw zeteldesign biedt comfort en maximale steun, terwijl als optie verkrijgbare verwarmbare zetels vooraan, bijkomende beenruimte, hoogwaardige armsteunen, slimme opbergmogelijkheden en meer elke trip onvergetelijk maken.

 

GROTE OPEN RUIMTEN

De vrijheid van de open lucht staat centraal bij elke Wrangler. Er komen grote verbeteringen in 2018, waaronder een nieuwe lichtgewicht Freedom Top®-hardtop met eenvoudig afneembare panelen. De nieuwe Sunrider®-softtop zonder ritssluiting omvat een verbeterd stofmanagement en een hulpmechanisme om het openen en sluiten te vereenvoudigen.

 

GEEN TOEGEVINGEN

Of u nu kiest voor de verfijnde Sahara of de capabele Rubicon, u kunt genieten van ongelooflijk comfort en gebruiksgemak, evenals vooruitstrevende technologie.

 

- SAHARA: precisie en verfijning

Het interieur van de Wrangler Sahara 2018 is modern in elk opzicht en legt de lat op een nieuwe hoogte. Met als optie verkrijgbare met leder beklede zetels, een met leder bekleed dashboard met contrasterende stiksels, en het standaard Uconnect™ navigatiesysteem met een 8,4"-aanraakscherm en automatische airco met 2 temperatuurzones, bent u altijd in comfort en stijl onderweg.

- RUBICON: robuust en doelgericht

De Wrangler Rubicon verlegt de grenzen, zowel binnenin als aan de buitenkant. Het standaard Uconnect™ navigatiesysteem met een 8,4"-aanraakscherm houdt u geëntertained en geconnecteerd, terwijl de als optie verkrijgbare met leder beklede zetels en de standaard automatische airco met 2 temperatuurzones luxe en comfort toevoegen.

 

KLAAR OM TE VERTREKKEN

De nieuwe Wrangler is een verlengstuk van uzelf. Hij is robuust, capabel en veelzijdig, ontworpen voor elke expeditie die u plant. Op de weg of het terrein, met of zonder dak, de enige beperking is uw verbeelding.

 

AFWASBAAR INTERIEUR

Het afwasbare interieur is uitgerust met gloednieuwe, eenrichtingsafvoerkleppen in de vloer, om het water naar buiten en niet opnieuw naar binnen te laten. Verwijder gewoon de mat en u kunt het interieur afwassen met een slang*.

* Houd tijdens het rijden altijd rekening met uw capaciteiten en ervaring en de omstandigheden. Volg alle instructies in de gebruikershandleiding voor het verwijderen van het dak en de deuren en het neerklappen van de voorruit. Rijden zonder deuren en met neergeklapte voorruit is enkel voor offroadgebruik.

 

ROBUUSTE DETAILS

Knoppen, toetsen en schakelaars werden getest op superieure functionaliteit. Het rubberen materiaal rond het Uconnect™-aanraakscherm, de Start/Stop-knop en de schakelaars is ontworpen met het oog op bruikbaarheid, ergonomie en verhoogde duurzaamheid.

 

MEDIAHUB

Neem uw wereld altijd mee, dankzij de talrijke USB-poorten in de console en naast de zetels. Hoe ver u ook gaat, geconnecteerd zijn was nog nooit zo eenvoudig.

 

KLAAR VOOR ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

Wees voorbereid op alles wat op uw pad komt. De nieuwe functies voor comfort en gebruiksgemak van de Wrangler 2018 zijn ontworpen met het oog op een verbeterde ervaring voor u en uw passagiers, ongeacht de temperatuur.

- Verwarmde voorzeteld en verwarmd stuurwiel

De als optie verkrijgbare verwarmde voorzetels bieden hoogstaand comfort. Dit is een functie die u nooit meer zult willen missen. Het met leder beklede stuurwiel is bovendien voorzien van handige bedieningselementen voor telefoon, stem, audio en meer.

- Automatische airco met 2 temperatuurzones

De standaard automatische airco met 2 temperatuurzones biedt gebruikers de mogelijkheid om de temperatuur van de bestuurder en de voorpassagier te regelen, onafhankelijk van elkaar.

- Verwarmbare buitenspiegels

Maak u nooit nog zorgen over ijsvorming op uw buitenspiegels. Verwarmbare buitenspiegels helpen uw spiegels te ontdooien voor een helder zicht en veiliger rijden. Perfect wanneer u zich klaarmaakt om 's morgens vroeg naar uw werk te rijden of voor een 4x4-avontuur in de sneeuw.

 

 
Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Technologie

RIDE THE FUTURE

Neem plaats in de meest technologisch geavanceerde Wrangler ooit. De nieuwe Jeep® Wrangler is volledig uitgerust met de meest recente infotainmentsystemen en technologische voorzieningen. Ontdek de vierde generatie van de Uconnect-systemen voor Apple- en Android-smartphones, een 7,0"- of 8,4"-aanraakscherm met pinch-to-zoom-functie en tal van andere technologische voorzieningen om van elk avontuur optimaal te genieten.UCONNECT™-SYSTEMEN

Onze meest geavanceerde Uconnect™-systemen tot nu toe bieden u de mogelijkheid om de controle te behouden en verbonden te blijven met de rest van de wereld.

- Uconnect™-systemen

Onze Uconnect™-systemen van de vierde generatie omvatten DAB+-radio, smartphoneconnectiviteit, Drag'n'Drop- en pinch-to-zoom-functies, verbeterde prestaties, snellere opstarttijden, verbeterd processorvermogen, verhoogde responsiviteit van het aanraakscherm en een levendig beeld met verbeterde resolutie en helderheid.

- Apple CarPlay®-ondersteunin

Apple CarPlay®-ondersteuning integreert naadloos uw iPhone® met de ingebouwde beeldschermen en bedieningselementen van het voertuig. Gebruik het Uconnect™-aanraakscherm of uw stem via Siri® om te telefoneren, muziek te beluisteren, berichten te verzenden en te ontvangen, geoptimaliseerde navigatiegegevens over de verkeersomstandigheden te raadplegen en meer, en dat alles terwijl u uw aandacht op de weg gericht houdt.

- Android Auto™

Android Auto™ maakt gebruik van de kracht van het mobiele besturingssysteem Android™ en integreert het met het bekroonde Uconnect™-systeem. Eenvoudige navigatie met aanraakscherm en spraakherkenning helpt u om uw bestemming te bereiken, terwijl u met Google Play Music eindeloos muziek streamt. Laat Google Maps™ u de weg wijzen en gebruik stembediening om uiteenlopende taken uit te voeren, terwijl u uw aandacht op de weg gericht houdt.

- Parkview®-achteruitrijcamera

Manoeuvreer vlot een parkeerplaats in met de standaard ParkView®-achteruitrijcamera. Wanneer de achteruitversnelling ingeschakeld wordt, toont het systeem videobeelden van de zone achter de wagen met meebewegende markeringslijnen. De ParkView®-achteruitrijcamera maakt u met een waarschuwing op het scherm of een geluidssignaal attent op verborgen hindernissen achter de wagen.

 

GEPERSONALISEERD INSTRUMENTENBORD

Sahara en Rubicon zijn uitgerust met een standaard configureerbaar 7" digitaal instrumentenbord met multiview, waarmee u uw persoonlijke instellingen en de grafische weergave kunt aanpassen. Het kleurenbeeldscherm bevat gedetailleerde navigatiegegevens, media-informatie, waaronder nummer, artiest en kanaal en realtime gegevens over de status van de verdeelbak. Het instrumentenbord bevat ook de Offroadpagina's, die de bestuurder een aantal handige meters bieden i.v.m. de terreinprestaties, waaronder, rolhoek, hoogte, gps-coördinaten, vermogensverdeling van de aandrijflijn en meer.

 

DOORBREEK DE GELUIDSBARRIÈRE

Het Alpine® Premium Audio System is standaard op Sahara en Rubicon, met een 12-kanaalsversterker van 552 watt, acht luidsprekers en een subwoofer achterin. Het systeem is uitgerust met 'Active Noice Cancellation' en een voorruit met akoestisch gelamineerd glas.

 

 
Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Capaciteiten

NAAR NIEUWE HOOGTEN

De meest terreinvaardige Jeep® Wrangler ooit. De optionele 32”-banden, de sterkere asbuizen, de grotere remmen, de 4x4-systemen, de robuuste stalen beschermplaten, enz. helpen u om uw Jeep® Wrangler verder te brengen dan u ooit mogelijk achtte.

 

TOT ALLES IN STAAT

Van terreinen tot stadsavonturen. De nieuwe Jeep® Wrangler gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Met krachtige nieuwe motoren en een verhoogde bodemvrijheid houden zijn onvergelijkbare capaciteiten u altijd stevig op de grond en geniet u de vrijheid om al uw wensen te vervullen.GEEF UW AVONTUREN PIT

Met zijn nieuwe motoren staat de nieuwe Jeep® klaar om op elk terrein zijn beste beentje voor te zetten. Sneeuw, rotsen, modder... Niets is hem te veel.

 

- 2.2-dieselmotor met start-stop (ESS)

200 pk en een koppel van 450 Nm bij 2.000 t/min

De 2.2-dieselmotor kan schermen met MultiJet-technologie van de tweede generatie, vier kleppen per cilinder, een common-railinjectie van 2.000 bar, een start-stopsysteem en een achttrapsautomaat voor de beste weg- en terreinprestaties en een uitzonderlijk laag verbruik.

- De volledig nieuwe 2.0 GME T4

272 pk en een koppel van 400 Nm bij 4.100 t/min

De volledig nieuwe 2.0-viercilinder-turbobenzinemotor-in-lijn is in de Jeep® Wrangler verkrijgbaar in combinatie met een start-stopsysteem en een achttrapsautomaat. Het systeem verenigt prestatieverhogende en brandstofbesparende technologieën om de effectiviteit en efficiëntie van het aandrijfgeheel te optimaliseren.

 

ONZE KRACHTIGSTE GRIP

Elke terreinliefhebber kent de legendarische Rock-Trac®-vierwielaandrijving. Ze is standaard gemonteerd op de Rubicon en geeft u meer controle en meer koppel, met superieure terreinprestaties als resultaat. U wilt nog straffere capaciteiten? Opteer dan voor de onwrikbare NV241-transferbak voor het terrein, met een lage gearing van 4:1, een elektronisch Tru-Lok®-differentieel vooraan en achteraan en een elektronische ontkoppelbare stabilisatorstang vooraan, die altijd klaar staan voor een uitdaging.

 

EEN ANDERE DIMENSIE

Wanneer de kracht van vierwielaandrijving nodig is, komt de Command-Trac®-vierwielaandrijving met NV241 GII-transferbak (standaard op Sport en Sahara) in actie om u moeiteloos uit elke situatie te redden. Command-Trac is een beproefd 'shift-on-the-fly'-systeem met een lage gearing van 2,72:1 om over rotsen te kruipen en een neutrale voor een vlakke sleephouding ontwikkeld om te genieten van de vrijheid die het avontuur brengt.

 

ONOVERTROFFEN HOEKEN

Niets komt tussen een Wrangler en het avontuur, met zijn 252 millimeter grote bodemvrijheid en oprijhoek (36 graden), zijn overschrijdingshoek van 20,8 graden en zijn afrijhoek van 31,4 hoeken.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Veiligheid

VEILIG EN STEVIG

Het intelligente design gaat hand in hand met geavanceerde voorzieningen om de veiligheid en beveiliging te optimaliseren. Voorbeelden daarvan zijn het ParkSense® -parkeerhulpsysteem voor- en achteraan, de dodehoekcontrole en de detectie voor dwarsverkeer achteraan om u bewust te maken van uw omgeving.

 

DE VEILIGSTE WEG NAAR HET AVONTUUR

Jeep® Wrangler is rijkelijk voorzien van standaard gemonteerde en optionele systemen die de actieve en passieve veiligheid verhogen en de wagen beveiligen, zodat u vol vertrouwen alle terreinen en omstandigheden overwint.

 

RUIM 65 VEILIGHEIDS- EN BEVEILIGINGSSYSTEMEN BESCHIKBAAR

De Jeep® Wrangler staat u en uw passagiers bij met actieve- en passieveveiligheidssystemen en beveiligingssystemen zoals een dodehoekassistent, detectie dwarsverkeer achteraan, ParkView-achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen, parkeersensoren voor- en achteraan, elektronische stabiliteitscontrole, antiblokkeerremsysteem (ABS), remassistent, vier standaard airbags, een koetswerk-op-frameconstructie en nog veel meer.

 

VEILIG PARKEREN

Ontdek hoe de Wrangler het in- en uitrijden van parkeerplaatsen vergemakkelijkt met zijn optionele parkeerhulpsystemen.

 

- PARKVIEW®-ACHTERUITRIJCAMERA

Of de Wrangler nu achteruit een kampeerplek ,een boothelling of een parkeerplaats oprijdt, de ParkView®-parkeercamera met dynamische richtlijnen werkt samen met het Uconnect™-aanraakscherm om elk manoeuvre te vereenvoudigen.

- DETECTIE VAN DWARSVERKEER ACHTERAAN EN PARKEERSENSOREN ACHTERAAN

Rear Cross-Path Detection helpt u achteruit uit een parkeerplaats te rijden wanneer andere voertuigen uw zicht blokkeren. Wanneer u de achteruitversnelling inschakelt, controleren sensoren of er dwarsende voertuigen en/of objecten zijn en wordt u gewaarschuwd met een oplichtend pictogram in de buitenspiegel.

Deze sensoren in de achterbumper detecteren obstakels achter u. Wanneer u tijdens het parallel of achteruit parkeren te dicht bij een hindernis komt, laat het systeem een signaal weerklinken.

- BLIND SPOT MONITORING

Blind Spot Monitoring helpt u de correcte veiligheidsafstand te bewaren door continu de ruimte tussen uw wagen en andere voertuigen te bewaken. Wanneer er opzij of achteraan een voertuig in de dode hoek zit, wordt u gewaarschuwd met een geluidssignaal of oplichtende pictogrammen in de buitenspiegels.

 

KRACHT EN VERMOGEN

De bescherming bij zijdelingse impacts en de stijfheid van de wagen werden verbeterd dankzij het gebruik van hoogwaardig staal in de B-stijl in de vloer. De breed uit elkaar staande rails flankeren de centraal gemonteerde brandstoftank tussen de wielen voor extra bescherming, terwijl onder de brandstoftank een 2,5 millimeter dikke beschermplaat zit voor meer veiligheid op het terrein.

 

VERKEN TERREINEN MET DE JUISTE SNELHEID

De actieve snelheidsbegrenzer en snelheidsregelaar werken samen om u binnen de snelheidsbeperkingen te houden.

 

PASSIVE ENTRY / KEYLESS GO

Het systeem identificeert de aanwezigheid van een elektronische sleutel in de buurt van de deur en de koffer, waardoor de bestuurder de deuren of de koffer kan vergrendelen of ontgrendelen zonder een knop van de elektronische sleutel te moeten indrukken.

 
 
Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Overzicht

Nieuwe Wrangler JL

Configureren
Configureer uw nieuwe Jeep Wrangler
Testen
Heeft u nog niet beslist? Test uw nieuwe auto voordat u hem koopt
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.

Versies

-->