Renegade

Catalogusprijs vanaf € 20.950
Gamma

ACTIEVE PROMOTIES

Bekijk de actieve promoties:

Overzicht

Jeep Renegade

Diesel - Benzine
Diesel: 120 - 170 pk / 88,3 - 125 kW, Benzine: 120 - 180 pk / 88 - 132 kW
Diesel: 4.8 - 6.4 (l/100Km) Benzine: 5.9 - 6.4
5
Euro 6d TEMP
Diesel: Man 6, DDCT, AT9, Benzine: Man 6, DDCT, AT9

Details

Beschrijving voertuig

DE NIEUWE JEEP® RENEGADE

BORN TO BE WILD

Begin uw reis in een auto die bijna uitgerust is voor bijna alles. De nieuwe Jeep® Renegade is een SUV die alles biedt wat een bestuurder nodig heeft en niets wat hij niet nodig heeft. Zijn vernieuwd koetswerk doet u opvallen onderweg. Dankzij geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, standaard op alle uitvoeringen, en de gloednieuwe benzine- en doorontwikkelde dieselmotoren kunt u in het volste vertrouwen en in alle veiligheid van prestaties genieten. Bereid u voor om te ontdekken.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Exterieur

Moderne interpretatie van authentiek design

Met unieke nieuwe toetsen in zijn externe look houdt de nieuwe Jeep® Renegade de stijl van het merk in lijn met de nieuwste trends.

Een nieuw bovenste radiatorrooster met 7 ringen, een nieuwe voorschort, nieuwe gekleurde dakrails en de adembenemende Full LED-verlichting zijn enkele van de meest recente toevoegingen aan zijn externe look.

 

Geniet van rijden met open dak

In de nieuwe Jeep® Renegade geniet u van de vrijheid van rijden met open dak dankzij twee zonnedaksystemen.
MY Sky Roof is een in dit segment exclusief daksysteem dat tijdens elke rit weer prachtige panoramische vergezichten garandeert.
Deze oplossing heeft een schuif- en kantelfunctie en de panelen kunnen manueel worden verwijderd.

 

Alles goed verlicht

De Jeep® Renegade zit vol slimme ideeën. De optionele High-Intensity Discharge-gasontladingskoplampen produceren een koel, wit licht. Hun licht is twee tot drie keer helderder dan dat van halogeenlampen en verbruikt minder energie. De standaard halogeenkoplampen hebben een lange levensduur en leveren een helder, wit licht.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Interieur

Kom buiten en ga ervoor

Met het ruimste interieur in zijn klasse voor vijf personen, een royale laadruimte met volledige functionaliteit, tal van ingenieuze opbergruimten, meer hoofdruimte en de maximale breedte in zijn categorie, biedt de Jeep® Renegade voldoende ruimte voor al het comfort waarnaar u op zoek bent ... en meer.

 

Impact door design met emotie

In het interieur van de Jeep® Renegade vindt u een nieuwe middenconsole voorzien van met groot vakmanschap gemaakte details, innoverende en hoogwaardige kleuren en materialen, toptechnologie en slimme opbergmogelijkheden. Met meer opbergmogelijkheden kunt u overal naartoe en kunt u meenemen wat u maar wilt, ook dankzij de nieuwe speciale houder voor uw smartphone en het opbergnet dat nu verkrijgbaar is voor de passagier vooraan. De nieuwe USB-aansluiting op de achterbank tilt het comfort aan boord naar een hoger niveau. De robuuste en energieke look is een eerbetoon aan het legendarische erfgoed van het merk en tilt de flair van de wagen nog een niveau hoger.

 

Zetels

Het interieur van de Jeep® Renegade krijgt onder meer ergonomische zetels in kwaliteitsmaterialen, alsook kleurrijke geanodiseerde accenten die geïnspireerd werden door de brillen uit extreme sporten.

 

Comfort was nog nooit zo functioneel

Het interieur van de Jeep® Renegade combineert op een doordachte manier aangename materialen met praktische functies. Zacht aanvoelende oppervlakken worden afgewisseld met opvallende functionele elementen zoals de handgreep voor de passagier vooraan, die onmisbaar is voor offroadavonturen. Overal worden smaakvol designelementen geïntegreerd die hun inspiratie halen uit het legendarische erfgoed van Jeep®. De nieuwe handige middenconsole creëert meer opbergruimte in het interieur.

 

Slim aan de binnenkant

Voor dagelijkse ritten of avonturen buiten de stad is de Nieuwe Jeep® Renegade uitgerust met tal van opbergmogelijkheden voor alles wat u nodig hebt onderweg: van de nieuwe smartphone-aansluiting op de middenconsole tot het nieuwe consolenet, dat plaats biedt aan een iPad mini.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Technologie

Sterke prestaties in uw handen

Stel u de perfecte rit voor. Met de Jeep® Renegade en de Uconnect™ LIVE-diensten wordt rijden een ervaring die u deelt in 360°. Muziek, entertainment, sociale media, nieuws en kaarten, en nog veel meer. Ontdek de eerste wagen in zijn klasse die zijn eigen prestaties kan meten. Blijf verbonden met uw wereld en sta constant in contact met al uw passies door uw smartphone makkelijk te verbinden met Android Auto & Apple CarPlay.

 

Kies uw Uconnect™ DAB-radio

Geniet van alle mogelijkheden die connectiviteit te bieden heeft: de nieuwe Jeep® Renegade biedt de keuze uit 3 verschillende DAB-radio's, die allemaal uitgerust zijn met vooruitstrevende Uconnect®-systemen en gebruiksvriendelijke veiligheidstechnologie. Zo blijft u steeds verbonden met alles wat u belangrijk vindt. De mogelijkheid om uw smartphone te gebruiken, route-informatie te raadplegen, veiligheidsvoorzieningen als de Parkview®-achteruitrijcamera te benutten en uw offroadavonturen bij te houden ligt binnen handbereik.

 

Blijf verbonden met uw wereld: Uconnect™ Live

Comfort en entertainment aan boord zijn verzekerd dankzij de interactieve Uconnect™ Radio LIVE van de vierde generatie, verkrijgbaar met 5" groot en nu ook 8,4” groot Nav (optioneel) capacitief aanraakscherm. Met Android Auto en Apple CarPlay hoeft u uw ogen nooit van de weg te halen en bedient u uw muziek, berichten en oproepen handenvrij. De optionele Radio Uconnect™ Nav met 8,4"-scherm heeft bovendien een navigatiesysteem met voortreffelijke 3D-weergave, alsook een extra gps-ondersteuning om een nauwkeurige plaatsbepaling te garanderen in gebieden waar het gps-signaal belemmerd zou worden. Met Jeep® Skills, een nieuwe update voor uw Jeep® Uconnect™ LIVE, krijgt u ook toegang tot rijgegevens, parameters en offroadparcoursen.

 

Entertainment wanneer u maar wilt

Luister naar uw favoriete muziek. Alles wat u nodig hebt om naar uw bestemming te rijden, krijgt u via diverse bronnen en in een uitstekende geluidskwaliteit.

 

- ANDROID AUTO
Via het Uconnect™-aanraakscherm of de knoppen op het stuur biedt Android Auto™ een eenvoudige en veilige toegang tot een handenvrije spraakherkenning, Google Maps en Google Play Music. Dankzij deze optionele voorziening zal de eenvoudige navigatie en spraakherkenning bestuurders moeiteloos naar hun bestemming leiden terwijl ze zich maximaal kunnen concentreren op de weg.

- APPLE CARPLAY
Blijf verbonden met uw iPhone dankzij de nieuwe functie van het Uconnect™ 8,4” grote NAV-systeem. Apple CarPlay geeft iPhone-gebruikers via de Siri-spraakbesturing of het Uconnect™-aanraakscherm toegang tot Apple Maps, berichten, telefoon en Apple Music.

 

TFT-scherm van 7"

Het 7”-kleurenscherm op het instrumentencluster is standaard op de Limited en Trailhawk®. Via de toetsen op het stuur kunt u zo veel of zo weinig informatie op het scherm laten verschijnen als u maar wilt. Aan de hand van intuïtieve pictogrammen en instructies personaliseert u het scherm naar wens, van simpelweg het tonen van de rijsnelheid tot specifieke informatie over de wagen, en bij de 4x4-versies ook de mogelijkheid om de Selec-Terrain®-modus te checken.

 

Aanraaktechnologie

De Jeep® Renegade zorgt er met de allernieuwste technologie voor dat u alles op een eenvoudige en intuïtieve manier kunt bedienen.

 

- AANRAAKSCHERMEN
Bedien uw navigatie- en entertainmentsysteem, klimaatregeling en telefoon allemaal vanop één plaats. Bekijk albumcovers en informatie over artiesten of stratenplannen en POI's.

-TOETSEN OP HET STUUR
Schakel over van AM naar FM of kies een andere radiozender, stel het volume in of selecteer een nieuw nummer, kies de contactpersoon die u wilt bellen: allemaal zonder uw handen van het stuur te moeten nemen. Het kan met de toetsen en schakelaars op het stuur. Probeer ze één keer en u zult ze niet meer kunnen missen.

-PARKVIEW®-ACHTERUITRIJCAMERA
De ParkView®-achteruitrijcamera geeft een duidelijk beeld in kleur weer van de zone achter de wagen op het aanraakscherm van het Uconnect™-systeem.

 

Jeep® Skills

Het Jeep® Uconnect™ LIVE introduceert een nieuwe update die de rijervaring een volledig nieuwe dimensie geeft: Jeep® Skills. Jeep® Skills maakt een rit meetbaar met live informatie over de rijparameters tijdens het rijden en analyses na de rit. Ga de uitdaging aan en test uzelf terwijl u Jeep®-trails verkent en uw doelstellingen behaalt. Deel tot slot uw routes en resultaten met de online Jeep®-gemeenschap.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Capaciteiten

LAAT NAGENOEG NIETS U TEGENHOUDEN

De nieuwe Jeep® Renegade is verkrijgbaar met twee 4x4-systemen, beide met een koppelingssysteem voor de achteras dat automatisch overschakelt tussen voorwiel- en vierwielaandrijving. Aan onder meer de Jeep® Active Drive Low-vierwielaandrijving dankt de Renegade Trailhawk® zijn Trail Rated®-badge, een garantie voor sterke prestaties in uiteenlopende omstandigheden.

 

TRAIL RATED TOUGH®

De Jeep® Renegade Trailhawk® kan met trots de Trail Rated®-badge dragen, dankzij zijn sterke offroad-prestaties in uiteenlopende omstandigheden. Met zijn legendarische tractie, bodemvrijheid, manoeuvreerbaarheid, wieluitslag en waterdoorwaadbaarheid zet hij de traditie van het merk Jeep® voort.

 

TRAIL RATED® TRAILHAWK®

Met zijn uitzonderlijke terreincapaciteiten heeft de Jeep® Renegade Trailhawk® alle legendarische taaiheid van het merk Jeep®.

 

EXTREME 4X4-CAPACITEITEN

Voor de beste 4x4-capaciteiten in zijn klasse in alle rijomstandigheden beschikt de Jeep® Renegade over het authentieke Jeep®-DNA en biedt hij de keuze uit twee innoverende aandrijvingen: Jeep® Active Drive en Jeep® Active Drive Low.

 

JEEP® ACTIVE DRIVE 
De Jeep® Active Drive-vierwielaandrijving schakelt zich volledig automatisch in en uit bij elke rijsnelheid. Dit systeem vergt geen enkele interventie van de bestuurder, corrigeert de gierneiging bij een dynamische rijstijl en vermindert zowel onder- als overstuur. 

De JEEP® ACTIVE DRIVE LOW-vierwielaandrijving bouwt voort op het Jeep® Active Drive-systeem en heeft een kruipverhouding van 20:1 voor authentieke offroadcapaciteiten. Het systeem breidt het Selec-Terrain uit met Hill Descent Control en het Trailhawk-model krijgt ook de rijmodus 'Rock' om de tractie te maximaliseren en de grip te verbeteren.

 

SELEC-TERRAIN®-TRACTIEREGELSYSTEEM

De Jeep® Active Drive- en Active Drive Low-vierwielaandrijvingen zijn uitgerust met het Selec-Terrain® -tractieregelsysteem. Dankzij Selec-Terrain® kiest u de gewenste onroad of offroad instelling voor optimale prestaties in alle wegomstandigheden. Kom overal, doe alles, dankzij de verschillende rijmodi met Jeep® Active Drive Low-systeem: Auto, Snow, Sand en Mud. De modus Rock is enkel voorbehouden voor de Trailhawk®.

 

BEHOUD DE CONTROLE: BEDWING DE HEUVELS

De Hill Descent Control (HDC)-functie is bedoeld om de wagen een vaste snelheid te laten aanhouden tijdens het afdalen en werkt autonoom op de remmen. Dit garandeert dat de wagen stabiel en veilig blijft, vooral bij weinig grip en op steile hellingen.

 

NEGENTRAPSAUTOMAAT

De Jeep® Renegade is de eerste compacte SUV met negentrapsautomaat. De versnellingsbak verhoogt het rijcomfort en de prestaties door rekening te houden met de temperatuur, de snelheid en de werking van de elektronische stabiliteitscontrole. En bovendien hanteert hij ruim 20 verschillende schakelstrategieën voor specifieke wegomstandigheden. Deze versnellingsbak waarborgt een alertere rijervaring met snellere acceleraties en vloeiendere schakelovergangen, ideaal voor op de autosnelweg. De Jeep® Renegade biedt ook een zestrapstransmissie met dubbele koppeling, die de voornaamste voordelen van een handgeschakelde versnellingsbak (prestaties en vermogen) combineert met die van een automatische transmissie (comfort en gebruiksgemak).

 

NIEUWE MOTOREN, VOOR EEN NIEUW SOORT VERMOGEN.

De Jeep® Renegade is uitgerust met een gloednieuw gamma benzine- en doorontwikkelde dieselmotoren, met een verminderde complexiteit, lagere CO2-emissies en betere prestatie-, verbruiks- en geluidswaarden.

4X2:

- 1.0 GSE TURBO T3 120 pk MTX

Deze driecilindermotor met handgeschakelde zesversnellingsbak heeft een topsnelheid van 185 km/u en accelereert van 0 tot 100 km/u in 11,2 seconden, met een maximumkoppel van 190 Nm bij 1750 t/min.

- 1.3 GSE TURBO T4 150 pk DDCT

Deze viercilindermotor met DDCT-transmissie heeft een topsnelheid van 196 km/u en accelereert van 0 tot 100 km/u in 9,4 seconden, met een maximumkoppel van 270 Nm bij 1850 t/min.

- 1.6 MultiJet 120 pk MTX

Deze viercilindermotor met handgeschakelde zesversnellingsbak heeft een topsnelheid van 178 km/u en accelereert van 0 tot 100 km/u in 10,2 seconden, met een maximumkoppel van 320 Nm bij 1750 t/min.

- 1.6 MultiJet 120 pk DDCT

Deze viercilindermotor met DDCT-transmissie heeft een topsnelheid van 178 km/u en accelereert van 0 tot 100 km/u in 10,2 seconden, met een maximumkoppel van 320 Nm bij 1750 t/min.

 

4x4:

- 1.3 GSE T4. 180 pk ATX

Deze viercilindermotor met AT9-transmissie heeft een topsnelheid van 201 km/u en accelereert van 0 tot 100 km/u in 8,5 seconden, met een maximumkoppel van 320 Nm bij 2500 t/min.

- 2.0 MultiJet 140 pk ATX LOW

Deze viercilindermotor met AT9-transmissie heeft een topsnelheid van 182 km/u en accelereert van 0 tot 100 km/u in 10,2 seconden, met een maximumkoppel van 350 Nm bij 1750 t/min.

- 2.0 MultiJet 140 pk MTX

Deze viercilindermotor met handgeschakelde zesversnellingsbak heeft een topsnelheid van 182 km/u en accelereert van 0 tot 100 km/u in 9,5 seconden, met een maximumkoppel van 350 Nm bij 1750 t/min.

- 2.0 MultiJet 170 pk ATX LOW

Deze viercilindermotor met AT9-transmissie heeft een topsnelheid van 196 km/u en accelereert van 0 tot 100 km/u in 8,9 seconden, met een maximumkoppel van 350 Nm bij 1750 t/min.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Veiligheid

RIJ MET EEN GERUST GEVOEL

Om van een unieke rijervaring te kunnen genieten, is het belangrijk dat u veilig achter het stuur zit. De nieuwe Jeep® Renegade is ontworpen met meer dan 60 verkrijgbare veiligheids- en beveiligingssystemen, waaronder Forward Collision Warning-Plus, LaneSens® Departure Warning-Plus, adaptieve snelheidsregelaar, automatisch parkeerhulpsysteem, dodehoekassistent, detectie van dwarsverkeer, de gloednieuwe verkeersbordenherkenning en Intelligent Speed Assist.

 

OVERAL VEILIG EN STERK

De nieuwe Jeep® Renegade is standaard of als optie beschikbaar met tal van systemen die de actieve en passieve veiligheid verhogen en de wagen beveiligen, zodat u veilig en beschermd naar uw bestemming kunt rijden.

 

RUIM 60 VEILIGHEIDS- EN BEVEILIGINGSSYSTEMEN BESCHIKBAAR

De nieuwe Jeep® Renegade is uitgerust met gordijnairbags over de volledige lengte, een knie-airbag voor de bestuurder, in de zetels ingebouwde zijdelingse airbags voor de inzittenden vooraan, en geavanceerde meertrapsairbags voor de bestuurder en de passagier vooraan.

 

ALTIJD DE JUISTE SNELHEID

De Jeep® Renegade is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die de bestuurder helpen om snelheidslimieten te respecteren

VERKEERSBORDENHERKENNING (TSR)

Een gloednieuw systeem dat gebruikmaakt van een voorwaarts gerichte camera om snelheidslimieten en andere verkeersborden te herkennen en dat de bestuurder desgevallend waarschuwt. Voor dit systeem zijn geen kaarten of gps-ondersteuning nodig. 

INTELLIGENT SPEED ASSIST (ISA)

Dit innovatieve systeem beperkt de snelheid van uw Renegade tot de waarde die door Traffic Sign Recognition (TSR) wordt voorgesteld en eenvoudig aanvaard kan worden via de bediening aan het stuur. Het systeem kan desgewenst uitgeschakeld worden, waardoor het een traditionele snelheidsbegrenzer wordt. U kunt het systeem op elk moment negeren door een kick-down van het gaspedaal.
Hoogstaand veiligheidsniveau op uw Renegade, met standaard TSR en ISA op het volledige gamma. 
De snelheidslimietherkenning is gebaseerd op de informatie die geleverd wordt door een camera vooraan. Er zijn geen kaarten of gps-ondersteuning nodig

 

ACTIEVE VEILIGHEID EN BEVEILIGING

Om van een unieke rijervaring te kunnen genieten, is het belangrijk dat u veilig achter het stuur zit. De nieuwe Jeep® Renegade is verkrijgbaar met meer dan 60 veiligheids- en beveiligingssystemen, waaronder Forward Collision Warning en LaneSense™ Lane Departure Warning Plus. Deze geavanceerde technologie (Advanced Driver Assistance System genaamd) is ontworpen om betrouwbaar te zijn in alle omstandigheden en omvat 2 gloednieuwe systemen: verkeersbordenherkenning en Intelligent Speed Assist, beide standaard op het volledige gamma. 

De nieuwe Jeep® Renegade kreeg 5 sterren in de prestigieuze Euro NCAP-tests na de verhoging van de drempelwaarden voor de veiligheid van volwassenen, kinderen en voetgangers. Hij dankt zijn score onder meer aan zijn innoverende 'small-wide 4x4 architecture' en zijn talrijke verbeterde standaard gemonteerde of als optie beschikbare veiligheidssystemen.

 

FORWARD COLLISION WARNING PLUS

Dit innoverende systeem detecteert met radarsensoren en een camera of de Jeep® Renegade een ander voertuig of een grote hindernis te snel nadert. Wanneer dat gebeurt, waarschuwt het systeem de bestuurder visueel en met geluidssignalen en remt het zelfs automatisch om een aanrijding te vermijden of de gevolgen ervan minder ernstig te maken.

 

VEILIG PARKEREN

We zorgen ervoor dat u veilig kunt parkeren. De Renegade is beschikbaar met tal van parkeerhulpsystemen die parkeren bijzonder eenvoudig maken.

- RIJ VOL VERTROUWEN ACHTERUIT

Rij eenvoudig in en uit parkeerplaatsen dankzij de Parkview®-achteruitrijcamera. Het ParkView-systeem toont een groothoekbeeld van de zone achter de Renegade op het Uconnect™-aanraakscherm en geeft met meebewegende markeringslijnen aan waar u naartoe stuurt. Als achteraan een niet-zichtbare hindernis gedetecteerd wordt, waarschuwt het systeem met een geluidssignaal of met een bericht op het scherm, zodat de bestuurder de tijd heeft om te reageren.

- VLOT PARKEREN, OOK ALS HET KRAP WORDT

Het optionele ParkSense®-parkeerhulpsysteem achteraan detecteert met behulp van een sonar niet-bewegende hindernissen achter de wagen. Als de wagen dicht in de buurt komt van obstakels, wordt de bestuurder visueel en met geluidssignalen gewaarschuwd zodat hij of zij kan bijsturen. Rear Cross Path Detection waarschuwt de bestuurder voor dwarsend verkeer achter de Renegade wanneer de achteruitversnelling ingeschakeld is. Het systeem controleert het stuurwiel, terwijl de bestuurder versnellingen, remmen en gaspedaal bedient.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Overzicht

Jeep Renegade

Configureren
Configureer uw nieuwe Jeep Renegade
Testen
Heeft u nog niet beslist? Test uw nieuwe auto voordat u hem koopt
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.

Versies

-->