Grand Cherokee

Catalogusprijs vanaf € 59.150
Gamma

ACTIEVE PROMOTIES

Bekijk de actieve promoties:

Overzicht

Jeep Grand Cherokee

Diesel - Benzine
Diesel: 190 - 250 pk / 140 - 184 kW , Benzine: 186 - 468 pk / 210 - 344 kW
Diesel: 6.4 - 8.0 (l/100Km), Benzine: 8.2 - 20.3(l/100Km)
5
Euro 6d TEMP
Diesel: Aut 8, Benzine: Aut 8

Details

Beschrijving voertuig

DE BESTE SUV - EEN MAJESTUEUS POSTUUR

 

INNOVATIE BRACHT ONS HIER

Een zelfverzekerd en elegant koetswerkdesign dat kracht uitstraalt vanuit elke hoek. Voor 2017 krijgt de Grand Cherokee een nieuwe look, met hoogwaardige stijlelementen, waaronder een nieuw radiatorrooster, een nieuwe voorkant, een nieuw wieldesign en nieuwe led-mistlichten. In 2017 verwelkomt Jeep® het splinternieuwe SUV model Jeep® Grand Cherokee Trailhawk®. 

 

EEN NIEUW NIVEAU VAN VERFIJNING

Beeld u zich in te moeten rijden in de zwaarste omstandigheden, zonder daarbij comfort, stijl en hoogwaardigheid op te hoeven geven. In 2017 zal dat mogelijk zijn, dankzij de nieuwe Jeep® Grand Cherokee Summit met nieuwe niveaus van exclusiviteit en vakmanschap. Het interieur van de nieuwe Summit is afgewerkt met een luxueuze, zachte, suèdeachtige dakhemelbekleding en doorgestikte kussens met contrasterende siernaden, die het zachte en soepele met Laguna-leder beklede interieur verfraaien. Glanzende accenten van echt hout voegen warmte en stijl toe aan het weelderige en uitnodigende interieur. 

 
Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Design

EEN ROBUUST EN MAJESTUEUS EXTERIEUR

 

HET BESTE WAT WE TE BIEDEN HEBBEN

Het koetswerk van de Jeep® Grand Cherokee 2017 heeft een nieuwe look, met een gerestylede voorkant, radiatorrooster en led-mistlampen. Het stijlvolle maar gespierde koetswerk van de Grand Cherokee is ontworpen met elegantie, ondersteund door het vertrouwen dat zijn capaciteiten onder alle weersomstandigheden wekt.

 

HET TOPPUNT VAN LUXE

De achterkant van de Jeep® Grand Cherokee is voorzien van grote achterlichten met een aerodynamische spoiler en kenmerkende ledverlichting. De achterklep biedt een uitstekende zichtbaarheid door de achterruit en de afwerking onderaan is specifiek voor het model, met als optie verkrijgbare dubbele uitlaatpijpen. Een brandstoftank zonder dop en een als optie verkrijgbare elektrische achterklep verhogen verder het gebruikscomfort.

 

VELGEN EN BANDEN

De Grand Cherokee is gemaakt voor epische weg- en terreinprestaties en dat geldt ook voor zijn velgen en banden. Naast het standaard bandenspanningscontrolesysteem kan het voertuig ook uitgerust worden met 18"-velgen met Off Road Group.

 

ZETELS

Het nieuw verkrijgbare Grand Cherokee-interieur is afgewerkt met een luxueuze, zachte, suèdeachtige dakhemelbekleding. Doorgestikte kussens met contrasterende siernaden verfraaien het zachte, soepele, optionele, met Laguna leder beklede interieur. Glanzende accenten van echt hout voegen warmte en stijl toe aan het weelderige en uitnodigende interieur. Verwarmde en geventileerde zetels vooraan en verwarmde zetels achteraan verhogen de luxe en het comfort nog meer.

 

UW GEPERSONALISEERD INSTRUMENTENBORD

De Grand Cherokee is nu uitgerust met een configureerbaar 17,9 cm (7") multifunctioneel beeldscherm met toonaangevende TFT-technologie, waarmee u uw gepersonaliseerde instellingen en de grafische weergave aan uw wensen kunt aanpassen. Gedetailleerde informatie over uw voertuig is geïntegreerd in het geavanceerde kleurgecoördineerde dashboard, waarop u de snelheidsmeter, het navigatiescherm, de instellingen van het Selec-Terrain®-systeem, informatie over het Quadra-Lift®-ophangingssysteem enz. kunt aflezen.

 

COMMANDVIEW®-ZONNEDAK

Met het als optie verkrijgbare CommandView®-zonnedak geniet u van een elektrisch bediend schuifdak met dubbel paneel. Het zonnedak kan geopend worden voor een beter uitzicht en is uitgerust met een elektrisch zonnescherm om u koel te helpen houden.

 

EEN ROBUUST EN MAJESTUEUS EXTERIEUR

Er zijn drie audiosystemen verkrijgbaar voor de Grand Cherokee 2017:

• Een systeem met zes luidsprekers, waaronder twee tweeters op het instrumentenbord, twee speakers in de voorste deuren en twee full range-luidsprekers in de achterste deuren. 

• Een systeem met negen luidsprekers, met een subwoofer van 25,4 cm (10") en een versterker van 506 watt 

• Het Harman Kardon® GreenEdge®-luidsprekersysteem met negentien luidsprekers met Logic 7® multikanaals surroundgeluid

 

 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Prestaties

EFFICIËNTIE MET CAPACITEITEN VOOR ALLE WEERTYPES

3.0 V6 MULTIJET IN DIESEL

De 3,0l turbodiesel met V6-motor is uitgerust met schone dieseltechnologie met lage CO2-uitstoot. De schone en verfijnde aandrijflijn helpt brandstof te besparen en indrukwekkende prestaties neer te zetten. In combinatie met de geavanceerde achttrapsautomaat kan de Jeep® Grand Cherokee 2017 tot 3.500 kg trekken, zodat u voortaan bijna al uw bezittingen kunt trekken, uw nomadisch hart achterna. Beschikbaar in 190 en 250pk.

 

3.6 6V VVT 

De 3,6l Pentastar® V6-motor 286pk is uitgerust met een buitengewone achttrapsautomaat met schakelhendels aan het stuurwiel. De Ecomodus zorgt voor een indrukwekkende brandstofefficiëntie. Trekvermogen tot 2.812 kg.

 

5.7 L V8 MDS VVT 

De 5,7l V8-motor met brandstofbesparende technologie heeft een indrukwekkende 352 kW bij 5200 t/min en een koppel van 520 Nm en mag 3.356 kg trekken. De nieuwe, geavanceerde achttrapsautomaat en de Ecomodus zorgen voor een uitstekende brandstofefficiëntie

 

ZACHTE EN EFFICIËNTE ACHTTRAPSAUTOMAAT

Superieure efficiëntie en een aanmerkelijk betere rijervaring zijn binnen handbereik dankzij de elektrische stuurbekrachtiging met rijmodi, waarmee u de kracht, die nodig is om het stuur te bedienen, kunt regelen in drie beschikbare standen: Sport, Normal, Comfort. Alle motoren zijn voorzien van de achttrapsautomaat en de 3.0 Multijet II en de 3.6 Pentastar zijn standaard uitgerust met de Motor Stop-Start-functie.

 

ECOMODUS

De Ecomodus helpt brandstof te besparen door het schakelschema van de transmissie aan te passen en de brandstoftoevoer af te sluiten in vrijloop en bij interactief uitrollen. In modellen die uitgerust zijn met een V8-motor past de Ecomodus ook het brandstofbesparende cilinderdeactiveringssysteem aan. De Ecomodus is automatisch ingeschakeld wanneer het voertuig gestart wordt. Het systeem activeert de beschikbare Quadra-Lift®-luchtophanging en verlaagt de Jeep® Grand Cherokee wanneer de snelheid hoger is dan 88 km/u. Op 4WD-modellen in 4H wijzigt het systeem de koppelverdeling naar de voor- en achteras om het brandstofverbruik te doen dalen.

 

SELEC-TERRAIN®-TRACTIECONTROLE

De legendarische mogelijkheden van Jeep®-voertuigen worden verder verbeterd met het Selec-Terrain®-tractiecontrolesysteem met vijf modi om het hoofd te bieden aan nagenoeg alle omstandigheden, inclusief sneeuw. De tractie wordt ook verbeterd door de als optie verkrijgbare Quadra-Trac II® of Quadra-Drive® II 4WD-systemen. Het als optie verkrijgbare Quadra-Lift®-luchtophangingssysteem biedt vijf hoogtestanden voor optimale rijprestaties.

 

QUADRA-LIFT®-LUCHTOPHANGINGS-SYSTEEM

Dit revolutionaire systeem geeft u ultieme controle over uw ophanging door uw voertuig te doen stijgen tot een bodemvrijheid van max. 275 mm, ofwel 55 mm hoger dan de normale rijhoogte. U kunt de ophanging ook tot 40 mm verlagen voor gemakkelijk in- en uitstappen en laden. Het systeem past ook de voertuighoogte voor en achter aan om de koplampen op de weg gericht te houden.

 

EEN BESCHIKBAAR 4X4-SYSTEEM KIEZEN

•Quadra-Trac II® biedt bij alle snelheden tractiecontrole om u te helpen om op koers te blijven. In geval van wielspin kan het koppel naar de as met de meeste tractie gestuurd worden. Dankzij de lage versnellingen stijgen zijn capaciteiten om over rotsen te rijden. 

• Quadra-Drive® II vergroot de terreincapaciteiten met zijn elektronisch sperdifferentieel (ELSD), dat indien nodig tot 100% van het koppel naar een of meerdere wielen stuurt om het hele jaar door tractie te leveren op natte en droge oppervlakken.

 

 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Veiligheid

MEER DAN 70 BESCHIKBARE VEILIGHEIDSUITRUSTINGEN

 

AIRBAGS – VOOR BESCHERMING LANGS ALLE KANTEN

De Grand Cherokee 2017 is verkrijgbaar met meer dan 70 veiligheidsuitrustingen. Hij is standaard voorzien van multistage-airbags voor bestuurder en voorpassagier en bijkomende zijdelingse gordijnairbags. Standaard kreukelzones vooraan in het voertuig en veiligheidsbalken in de deuren (geïntegreerd in het design) helpen overtollige energie te absorberen, zodat die minder op de inzittenden wordt overgedragen.

 

DODEHOEKWAARSCHUWING:

Het dodehoekwaarschuwingssysteem (BSM) gebruikt dubbele radarsensoren om dode hoeken van de bestuurder te controleren en bewaakt voortdurend de ruimte tussen uw Jeep® Grand Cherokee en voertuigen aan beide kanten. Wanneer het systeem een voertuig detecteert dat te dichtbij is, weerklinkt een geluidssignaal en verschijnt er een verlicht icoon in de buitenspiegels om u te waarschuwen.

 

PARKVIEW®-ACHTERUITRIJCAMERA

De Jeep® Grand Cherokee 2017 is uitgerust met twee systemen die samenwerken om u veilig en comfortabel te helpen parkeren. De nieuwe ParkView®-achteruitrijcamera met ParkSense®-parkeerassistent voor-en achteraan waarschuwt voor mogelijke obstakels en maakt parkeren en remmen eenvoudiger. Wanneer de achteruitversnelling ingeschakeld is, geeft de camera een videobeeld weer met dynamische rasterlijnen. Tijdens het parkeren en bij soortgelijke manoeuvres maken deze systemen u attent op objecten voor- en achteraan die voorheen verborgen bleven en doen ze een geluidssignaal weerklinken dat u tijd geeft om te reageren.

 

PARKEERASSISTENT VOOR PARALLEL EN LOODRECHT PARKEREN

De assistent voor parallel en loodrecht parkeren die nu verkrijgbaar is op de Jeep® Grand Cherokee maakt parkeren veel eenvoudiger. Zodra een parkeerplaats herkend wordt, gidst het systeem de bestuurder aan de hand van hoorbare signalen, die ook verschijnen op het beeldscherm op het dashboard. De bestuurder bedient de positie van de transmissie, de rem en het gaspedaal, terwijl het systeem het stuurwiel bedient.

 

LANESENSE® WAARSCHUWING BIJ VERLATEN VAN DE RIJSTROOK, MET RIJSTROOKASSISTENT

Dit nieuwe systeem meet uw positie binnen de grenzen van de rijstrook. Het detecteert ongewild verlaten van de rijstrook, waarschuwt u en corrigeert het voertuig terug binnen de rijstrook.

 

BESCHIKBARE SYSTEMEN OM BOTSINGEN TE VERMIJDEN

Zelfs de meest aandachtige bestuurders zullen deze waarschuwingssystemen weten te waarderen. Wanneer een ander object te snel wordt genaderd, waarschuwt Forward Collision Warning (FCW) met Crash Mitigation u met een auditief en visueel signaal en bedient het automatisch de remmen wanneer er botsingsgevaar dreigt. Adaptive Cruise Control (ACC) past automatisch de snelheid aan om een vooraf ingestelde afstand te bewaren tussen u en het voorliggend verkeer.

 

VEILIG EN ONDER CONTROLE

Een netwerk van veiligheidssensoren helpen u de controle over het voertuig te behouden en bieden automatisch ondersteuning wanneer ze detecteren dat het voertuig afwijkt van het bedoelde traject. Electronic Stability Control (ESC) coördineert Electronic Roll Mitigation (ERM), het Antilock Brake System (ABS) en All-speed Traction Control, waarbij elk systeem ingeschakeld wordt wanneer wielspin gedetecteerd wordt.

 

 

 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Overzicht

Jeep Grand Cherokee

Configureren
Configureer uw nieuwe Jeep Grand Cherokee
Testen
Heeft u nog niet beslist? Test uw nieuwe auto voordat u hem koopt
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.

Versies

-->