Compass

Catalogusprijs vanaf € 25.900 €
Gamma

Overzicht

Jeep Compass

Diesel - Benzine
Diesel: 120 - 170 pk / 88 - 125 kW, Benzine: 140-170 pk / 103-125 kW
Diesel: 4-6.6 (l/100Km), Benzine: 5.2 - 8.7
5
Euro 6d TEMP
Diesel: Man6, Aut 9, Benzine: Man 6, Aut 9

Details

Beschrijving voertuig

Rij als eerste met de langst verwachte SUV van het jaar. Ontdek nu de volledig nieuwe Jeep® Compass Opening Edition, die u de beste innovaties biedt op het vlak van design, technologie en prestaties.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Design

INNOVERENDE SCHOONHEID

Traditie ontmoet innovatie: de volledig nieuwe Jeep® Compass is de nieuwste belichaming van de iconische eigenschappen van het legendarische ontwerp van Jeep®. Volg zijn gestroomlijnde, aerodynamische profiel en mis geen enkel detail: van de verchroomde DLO-accenten tot het radiatorrooster met zeven sleuven. Geniet van de betoverende schoonheid van de LED-koplampen.

 

EXTERIEUR

AANTREKKELIJK KOETSWERK

Met zijn agressief ogend en gesofisticeerd profiel onderscheidt hij zich van andere wagens. Het aerodynamische ontwerp van de Jeep® Compass geeft hem een zelfzekere houding. Deze nieuwe SUV is onmiddellijk te herkennen aan zijn zwart dak en verchroomde DLO-accenten aan de achterkant en op de zijkanten. Opvallen was nog nooit zo gemakkelijk als met de volledig nieuwe Jeep® Compass.

 

PRACHTIGE LOOKS

Met zijn expressieve ontwerp markeert de nieuwe Jeep® Compass een nieuwe stap in Jeeps designtraditie. Zijn elegant en gestroomijnd profiel, in combinatie met zijn atletische stijl, zorgt voor een zelfverzekerde nieuwe look die zowel off-road als in de stad niet misstaat.

 

RADIOROOSTER

Het legendarische radiatorrooster met zeven sleuven, het meest iconische symbool van Jeep®, werd opgefrist om de volledig nieuwe Jeep® Compass een innovatieve persoonlijkheid te geven.

 

ZIJSPIEGELS

De zijspiegels in koetswerkkleur met chroomaccenten en geïntegreerde richtingaanwijzers geven de Jeep® Compass een onmiskenbaar elegant design.

 

UITLAATPIJPEN

De verchroomde uitlaatpijpen maken het koetswerk van de Jeep®Compass helemaal af. Ze zijn in de achterbumper geïntegreerd voor een unieke, doordachte lijn.

 

VELGEN EN BANDEN

De trapeziumvormige wielkasten en uitgesproken spatborden vervolledigen het koetswerk en geven de auto een gespierde en assertieve look. De Jeep® Compass kan met opvallende velgen worden uitgerust, die zowel op als naast de weg hun ding doen.

 

INTERIEUR

COMFORT EN STIJL

De gesculpteerde lijnen, de kenmerkende designelementen van Jeep®, de hoogwaardige materialen en de spitstechnologie maken van het interieur van de volledig nieuwe Jeep® Compass de perfecte plek voor elke rit. Klaar om te vertrekken? De doordachte cockpit is voorzien van een 7” instrumentenpaneel in kleur. Houd uw handen op het stuur en uw aandacht op de weg terwijl u het audiosysteem, de spraakherkenning en de rijsnelheid bedient en instelt met de geïntegreerde toetsen.

 

PERFECTIE BINNENIN

Treed binnen in de toekomst van verfijning en elegantie, met gesculpteerde zetels, hoogwaardige materialen en de iconische elementen van Jeep®. Het interieur van de volledig nieuwe Jeep® Compass werd afgestemd op uw comfort. Vergeet het conventionele SUV-rijden. Nu is er een nieuw soort rijbeleving, met lederen zetels in verschillende kleuren, baanbrekende innovaties en nog veel meer.

 

ZETELS

 • STOF - VOLLEDIG ZWART - MET CATTLE TAN EN LIGHT DIESEL STIKSELS
  De volledig zwarte zetels zijn afgewerkt met tweekleurige stiksels, standaard voor het uitrustingsniveau Jeep® Compass Sport. Ze zien er niet alleen fantastisch uit, maar zitten ook comfortabel bij elk soort avontuur.
 • STOF - VOLLEDIG ZWART - MET CATTLE TAN EN LIGHT DIESEL STIKSELS
  De volledig zwarte zetels van de Jeep® Compass Longitude zijn afgewerkt met tweekleurige stiksels. Ze zien er niet alleen fantastisch uit, maar zitten ook comfortabel bij elk soort avontuur in de stad of daarbuiten.
 • LEDER (OPTIONEEL) - VOLLEDIG ZWART - MET CATTLE TAN STIKSELS
  Gedegen vakmanschap en eersteklas materialen komen samen in de volledig nieuwe Jeep® Compass Limited, met zijn stijlvolle zwarte lederen zetels met Cattle Tan stiksels. De achtvoudig elektrisch verstelbare voorzetels met lendensteun en twee geheugenfuncties voor de bestuurder garanderen een maximaal rijcomfort.
 • LEDER (OPTIONEEL) - VOLLEDIG ZWART- MET RUBY RED STIKSELS
  Gedegen vakmanschap en eersteklas materialen komen samen in de volledig nieuwe Jeep® Compass Trailhawk®, met zijn stijlvolle zwarte lederen zetels met Ruby Red stiksels. De achtvoudig elektrisch verstelbare voorzetels met lendensteun en twee geheugenfuncties voor de bestuurder garanderen een maximaal rijcomfort.

 

STA OPEN VOOR NIEUWE PERSPECTIEVEN

De volledig nieuwe Jeep® Compass zit boordevol gebruiksvriendelijke snufjes, waaronder een tweedelig, volledig opengaand zonnedak (optioneel), om alle frisse lucht en warme zonnestralen binnen te laten die u wenst.

 

DE DEUR STAAT ALTIJD OPEN

De kofferklep van de volledig nieuwe Jeep® Compass biedt de juiste balans tussen gebruiksgemak en veelzijdigheid. Met één druk op de knop gaat de elektrisch bediende kofferklep (optioneel) open en krijgt u toegang tot een royale opbergruimte. Met de naar voren neerklapbare voorzetel en in drie hoogtes verstelbare laadvloer kunt u ruimte scheppen voor al uw spullen.

 

 

 

PRACHTIGE LOOKS

Met zijn expressieve ontwerp markeert de nieuwe Jeep® Compass een nieuwe stap in Jeeps designtraditie.
Zijn elegant en gestroomijnd profiel, in combinatie met zijn atletische stijl, zorgt voor een zelfverzekerde nieuwe look die zowel off-road als in de stad niet misstaat.

VELGEN EN BANDEN

De trapeziumvormige wielkasten en uitgesproken spatborden vervolledigen het koetswerk en geven de auto een gespierde en assertieve look.
De Jeep® Compass kan met opvallende velgen worden uitgerust, die zowel op als naast de weg hun ding doen.

VELGEN EN BANDEN

De trapeziumvormige wielkasten en uitgesproken spatborden vervolledigen het koetswerk en geven de auto een gespierde en assertieve look.
De Jeep® Compass kan met opvallende velgen worden uitgerust, die zowel op als naast de weg hun ding doen.

STOF - VOLLEDIG ZWART

MET CATTLE TAN EN LIGHT DIESEL STIKSELS

De volledig zwarte zetels zijn afgewerkt met tweekleurige stiksels, standaard voor het uitrustingsniveau Jeep® Compass Sport. Ze zien er niet alleen fantastisch uit, maar zitten ook comfortabel bij elk soort avontuur.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Technologie

DE GRENZEN VAN DE TECHNOLOGIE VERLEGD

Gebruik uw smartphone ook binnenin de Jeep® Compass. U kunt gemakkelijk bellen, muziek afspelen, berichten verzenden en ontvangen, en nog veel meer. Ontdek een nieuwe manier om verbonden te blijven met uw smartphone, dankzij de nieuwe functies van Uconnect™ 8,4 NAV-systeem. Met Apple CarPlay hebben gebruikers van een iPhone via de Siri-stembediening toegang tot Apple Maps, berichten, de telefoon en Apple Music. 

SPITSTECHNOLOGIE

De Jeep® Compass brengt u een wereld van intelligente en innovatieve mogelijkheden. De nieuwe, vierde generatie van de Uconnect™-systemen biedt tal van handenvrije communicatie-, entertainment- en navigatiefuncties. Benut uw smartphone optimaal en blijft verbonden met de nieuwe functies van het Uconnect™-systeem met 8,4”-scherm. Dankzij Apple CarPlay™ kunnen iPhone-gebruikers Apple Maps, berichten, de telefoonfunctie en Apple Music gebruiken. Met Android Auto™ krijgt u eenvoudig en veilig toegang tot de handenvrije stembediening, Google Maps en Google Play Music.

 

ALTIJD VERBONDEN

De volledig nieuwe Jeep® Compass kan worden uitgerust met nieuwe Uconnect™-systemen, die de communicatie-, entertainment- en navigatiefuncties bieden die bestuurders en passagiers wensen. Klanten zullen de betere prestaties van de vierde generatie waarderen: de systemen starten sneller op en bieden een hogere verwerkingssnelheid.

 

UCONNECT™-SYSTEMEN

Beschikbare functies en services van de Uconnect™-systemen zijn onder meer een handenvrije bel- en sms-functie en ingebouwde radiofuncties waarmee u internetradio kunt streamen via Bluetooth®Streaming Audio of vanaf compatibele persoonlijke toestellen die u kunt aansluiten op de USB- en aux-poorten.

 

APPLE CARPLAY

Breid uw smartphone-ervaring uit naar de Jeep®Compass. Blijf verbonden met uw smartphone dankzij de nieuwe functies van het Uconnect™ 8,4” grote NAV-systeem. Met Apple CarPlay hebben iPhone-gebruikers via de Siri-stembediening toegang tot Apple Maps, berichten, de telefoon en Apple Music.

Apple CarPlay afgebeeld.

 

ANDROID AUTO™

Via het Uconnect™-aanraakscherm of de knoppen op het stuur biedt Android Auto™ een eenvoudige en veilige toegang tot een handenvrije spraakherkenning, Google Maps en Google Play Music. Dankzij deze optionele voorziening zal de eenvoudige navigatie en spraakherkenning bestuurders moeiteloos naar hun bestemming leiden terwijl ze zich maximaal kunnen concentreren op de weg.

 

MENSGERICHTE TECHNOLOGIE

Het geeft een gevoel van vrijheid wanneer de dingen die u nodig hebt binnen handbereik staan. De volledig Nieuwe Jeep® Compass tilt het gebruiksgemak naar nieuwe hoogten met onverwachte bedienings- en connectiviteitselementen die u op elk moment entertainen en informeren. Draai het volume omhoog en stel uw volgende bestemming in.

 

BEATS AUDIO

De Jeep® Compass is uitgerust met zes luidsprekers, die optimaal over het interieur werden verspreid om surroundgeluid te creëren. Het optionele BeatsAudio™ Premium II-audiosysteem telt negen luidsprekers en omvat een twaalfkanaalsversterker en een krachtige subwoofer.

 

BEDIENINGSTOETSEN OP HET STUUR 

Bedien alles op een eenvoudige manier: van radiozender veranderen, het volume regelen of een soundtrack selecteren, telefoongesprekken starten en ontvangen, enz. Dankzij de spraakbediening kunt u alle functies gebruiken zonder uw handen van het stuur of uw blik van de weg af te wenden.

 

NAVIGATIESYSTEEM

Uconnect™ 8.4" NAV omvat standaard navigatie, inclusief 3D-beelden van herkenningspunten, stadsmodellen en digitale terreinen. Het aanraakscherm ondersteunt een multitouch-bediening om te vegen, te tikken en te knijpen. Het systeem onderscheidt zich bovendien door betere graphics en een spraakbediening waarmee men adressen in één keer kan invoeren.

 

INTUÏTIEF EN PERSONALISEERBAAR

Het 7” grote ledinstrumentenbord is verkrijgbaar op de volledig nieuwe Jeep® Compass. Het beschikt over een configureerbare functie waarmee de bestuurder de informatie in het instrumentenbord kan personaliseren. Het scherm werd ontworpen om informatie snel en eenvoudig weer te geven met afbeeldingen en tekst. Met de knoppen op het stuur kan de bestuurder het scherm personaliseren met zo veel informatie als hij zelf wenst. Het systeem toont zich bijzonder intuïtief en biedt de keuze uit diverse weergaven.

 

 

 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Prestaties

ONGEËVENAARDE 4X4-PRESTATIES

De combinatie van ongeëvenaarde 4x4-capaciteiten en toonaangevende, geavanceerde, zuinige aandrijflijnen maakt van de volledig nieuwe Jeep® Compass de meeste performante compacte SUV. Er is keuze uit twee benzinemotoren en vijf dieselmotoren. De legendarische offroad capaciteiten van Jeep®worden nog aangevuld met enkele nieuwe, geavanceerde, optionele full-time 4x4-systemen, die de klant bieden wat geen enkele andere compacte SUV kan bieden.

 

4x4 CAPACITEITEN

De volledig nieuwe Jeep® Compass biedt twee innovatieve aandrijflijnen voor de beste 4x4-capaciteiten in zijn klasse. Jeep® Active Drive en Jeep® Active Drive Low schakelen automatisch en naadloos tussen 4x2 en 4x4 voor een optimale tractie en koppelbeheer op gelijk welk moment.

 

JEEP® ACTIVE DRIVE

Jeep® Active Drive, dat gebruik maakt van een innovatieve power-transfer unit (PTU), werkt volledig automatisch en naadloos, zowel met twee- als met vierwielaandrijving, en bij gelijk welke snelheid. De bestuurder hoeft het systeem niet in te stellen, het corrigeert uit zichzelf gierbewegingen tijdens het rijden. Tot 2 000 Nm van het beschikbare koppel kan naar de achterwielen worden gestuurd.

 

JEEP® ACTIVE DRIVE LOW

Jeep® Active Drive Low bouwt voort op het Jeep® Active Drive-systeem; het maakt een kruipverhouding van 20:1 en een lage overbrenging voor Trail Rated® 4x4-capaciteiten mogelijk, waaronder het exclusieve Selec-Terrain®-systeem met vijf standen voor de beste offroadprestaties in zijn klasse en Selec-Speed Control met Hill-descent Control.

 

SELEC-TERRAIN®-CONTROLESYSTEEM

Jeep® Active Drive en Active Drive Low zijn uitgerust met de Selec-Terrain®-tractiecontrole van het merk. Met Selec-Terrain® kan de bestuurder de gewenste on- of offroad stand kiezen: Auto, Snow, Sand, Mud en, exclusief voor het Trailhawk® model, Rock. Het systeem is ontworpen om de vierwielaandrijving te optimaliseren en onklopbare prestaties te leveren. Door tot 12 systemen elektronisch te coördineren en optimaliseren kan de auto beter onder controle worden gehouden.

 

BESTE HOEKEN IN ZIJN KLASSE

De Jeep® Compass Trailhawk® biedt de beste bodemvrijheid (22,9 centimeter) en beste oprijhoeken (30,0 graden), overschrijdingshoeken (23,7 graden) en afrijhoeken (33,6 graden) in zijn klasse.

 

MOTORS

Voor de volledig nieuwe Jeep® Compass zijn in totaal drie motoren beschikbaar: twee diesel- en één benzinemotor. De Jeep® Compass biedt ook de keuze uit twee versnellingsbakken: een automatische negenversnellingsbak voor de 4x4-modellen – een primeur in dit segment –, en een manuele zesversnellingsbak voor zowel de 4x2- als 4x4-modellen.

 

4x4

1.4 TURBO-MULTIAIR II I4-BENZINEMOTOR

Deze krachtige maar zuinige motor benut onze geavanceerde MultiAir®-technologie ten volle. Het systeem past de hoeveelheid lucht waarmee de motor wordt gevoed automatisch aan, met voortreffelijke prestaties en een hoge trekkracht als resultaat. De motor met vierwielaandrijving wordt standaard gecombineerd met de in deze klasse exclusieve automatische negenversnellingsbak, en heeft een maximumvermogen van 170 pk.

 

4x2

1.4 TURBO-MULTIAIR II I4-BENZINEMOTOR

Deze krachtige maar zuinige motor benut onze geavanceerde MultiAir®-technologie ten volle. Het systeem past de hoeveelheid lucht waarmee de motor wordt gevoed automatisch aan, met voortreffelijke prestaties en een hoge trekkracht als resultaat. De motor met voorwielaandrijving wordt standaard gecombineerd met een manuele zesversnellingsbak, en heeft een maximumvermogen van 140 pk.

 

TREKVERMOGEN

Als er een aanhangwagen getrokken moet worden, staat de volledig nieuwe Jeep® Compass op de eerste rij. De 2.0 Turbo MultiJet II-dieselmotor biedt een trekvermogen tot maximaal 1.900 kg. Handig voor het trekken van bijvoorbeeld een vouwcaravan of aanhangwagens voor kleine boten, motorfietsen en sneeuwscooters.

 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Veiligheid

EEN VEILIGE REIS

Altijd van een veilige rijervaring kunnen genieten, dat is pas echt comfort. De volledig nieuwe Jeep®Compass beschermt de bestuurder en de inzittenden aan de hand van meer dan 70 veiligheidssystemen. De zeven standaardairbags en diverse geavanceerde actieve en passieve veiligheidssystemen garanderen de beste bescherming en helpen u om problemen te voorkomen.

 

ONTWORPEN OM U TE BESCHERMEN

De volledig nieuwe Jeep® Compass zet de traditie van veerkracht van het Jeep®-merk voort. Deze compacte SUV is voorzien van meer dan 70 veiligheidssnufjes, in combinatie met de nieuwste technologie en hedendaagse techniek. De Jeep® Compass beschermt u en uw naasten met hoogwaardig staal en andere geavanceerde materialen. De inzittenden worden bovendien beschermd door een van de meest gesofistikeerde airbagsystemen in zijn soort, met zes standaardairbags.

 

IN ALLE VEILIGHEID

De volledig nieuwe Jeep® Compass is uitgerust met actieve veiligheidssnufjes (standaard of optioneel), die ontworpen zijn voor alle rijomstandigheden en die de voertuigprestaties aanpassen, zodat de bestuurder de auto onder controle kan houden en veilig blijft.

 

LANESENCE LANE DEPARTURE

Dit standaard veiligheidssysteem met uw positie binnen een rijstrook. Als het merkt dat u onbedoeld uw rijstrook verlaat, zal het u waarschuwen en de auto weer naar zijn rijstrook sturen.

 

FORWARD COLLISION WARNING

De Jeep® Compass is standaard uitgerust met dit veiligheidssysteem, dat de bestuurder waarschuwt in geval van een mogelijke frontale aanrijding. Als de bestuurder niet reageert, zal het systeem automatisch remmen.

 

BLIND SPOT MONITORING 

Dit systeem waarschuwt de bestuurder met een licht- en geluidssignaal, wanneer er een voertuig in zijn dode hoek zit. Zo blijft het veilig voor iedereen op de weg.

 

INNOVEREND

Parkings en krappe parkeerplaatsen kunnen soms leiden tot deuken of krassen. De volledig nieuwe Jeep® Compass is verkrijgbaar met enkele van de meest geavanceerde en uitgebreide systemen die op dit ogenblik beschikbaar zijn en die u helpen problemen te vermijden bij het in- en uitrijden van een parkeerplaats.

 

PARKVIEW®ACHTERUITRIJCAMERA

De ParkView® achteruitrijcamera wordt op het navigatiescherm getoond wanneer de auto in zijn achteruit wordt gezet. Hij geeft de bestuurder een groothoekbeeld van de zone achter de auto, terwijl dynamische rasterlijnen hem helpen bij het achteruitrijden in een parkeerplaats of nauwe plekken.

 

PARKSENSE®PARKEERSENSOREN

Parkeer op krappe plekken dankzij dit slimme systeem van de Jeep® Compass. Vier sensoren, geïntegreerd in de achterbumper, zenden ultrasone golven uit wanneer de auto in zijn achteruit wordt gezet. De bestuurder wordt gewaarschuwd wanneer hij een voorwerp te dicht nadert.

 

ONDERSTEUNING BIJ DWARSVERKEER ACHTERAAN

Dit systeem waarschuwt de bestuurder met licht- en geluidssignalen wanneer hij achterwaarts uit een parkeerplaats rijdt en een ander voertuig nadert.
Dit veiligheidssysteem wordt ingeschakeld telkens wanneer de auto in zijn achteruit wordt gezet.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Overzicht

Jeep Compass

Configureren
Configureer uw nieuwe Fiat Compass
Testen
Heeft u nog niet beslist? Test uw nieuwe auto voordat u hem koopt
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.

Versies

-->